Hvem er jeg

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Image Description

Lene Marr Spore

Psykolog, cand.psych aut.

Jeg er født og opvokset i Grønland og er uddannet arbejds- og organisationspsykolog fra Københavns Universitet ’95. Det vil sige, at jeg har en lang karriere og et langt arbejdsliv i det private, som konsulent og nu som klinisk psykolog. Jeg tror på, at det ene felt kan bidrage noget til det andet og har altid fordelt mine arbejdsopgaver ligeligt mellem organisationspsykologiske problemstillinger til de individuelle klinisk psykoterapeutiske.

Med et langt arbejdsliv følger også en masse efteruddannelser og testcertificeringer – og tidligere har jeg altid forsøgt at tilpasse metode og terapiform til, hvad der passer bedst til de forskellige problemstillinger. Men aldrig har jeg haft så stor succes og tilfredsstillelse ved at anvende den Metakognitive Metode. Jeg er nu Level 1 certificeret i den metakognitive terapi v/ Adrian Wells og Hans Nordahl.

Jeg oplever nemlig den metakognitive terapi som den mest skånsomme terapiform - af alle de terapiformer jeg har stiftet bekendtskab med og anvendt gennem årene. Fordi den fremhæver det konstruktive og de fremadrettede handlemuligheder, - frem for at skue bagud og søge årsagsforklaringer i opvæksten.

Den Metakognitive terapi er særdeles effektiv, fordi den fokuserer på at forandre den tænkningsstil og følelseshåndtering, som jeg tror på forårsager og vedligeholder psykiske problemstillinger. Som metakognitiv terapeut er det lykkedes mig, at få mine klienter til arbejde struktureret med at håndtere erindringer og følelser på en mere hensigtsmæssig måde.

Det er på denne nye og banebrydende måde, at jeg oplever så stor en behandlingseffekt på psykiske lidelser og mistrivsel.

Ressourceklinikken tager imod klienter med henvisning fra læge, selvbetalende klienter og klienter henvist af andre instanser.

2022 © Lene Marr Spore. Alle rettigheder forbeholdes.