Ydelser

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Jeg tror på at psykisk sundhed har en enorm betydning for samfundets sammenhængskraft. Fordi det er os mennesker, der er samfundets vigtigste råstof.

Derfor hvis vi mistrives i vores hverdag eller arbejdsliv – og det ikke håndteres. Så kan det udvikle sig til depression, angst eller ptsd. Konsekvenserne være alvorlige og vidtrækkende, hvis vi ikke får den hjælp og støtte, der skal til. Det er vigtigt for alle, at vi ikke sætter vores uddannelse eller arbejde over styr – fordi det påvirker de vigtige relationer til familien og privatlivet.

Eller du kan have en opmærksomhedsforstyrrelse eller en diagnose som du har brug for at håndtere bedre.

Men selvom vi alle har muligheden for at kunne trives og udvikle os – så kan traumatiske oplevelser fra vores fortid have afgørende indflydelse på hvordan vi træffer beslutninger som voksne eller hvordan vi vælger at lever vores liv på en uhensigtsmæssig måde.

Hos mig kan du lære, at du selv har kontrollen over de mentale mekanismer – som grublerier og selvfokus - der vedligeholder symptomerne. Og du kommer til at forstå og opleve, at sindet (din hjerne) kan regulere sig selv, hvis du lader tankerne være.

Terapi – handler for mig om at få et rum, hvor du kan tale om alt det der er svært eller det det du går og døjer med af problemstillinger. Jeg lærer dig at reflektere eller giver dig muligheden for at udvide din metabevidsthed – for på den måde at få nye perspektiver på dit liv. På den måde vil du mærke din personlighed vokse og få et liv med mere mening og glæde.

Kurser – jeg plejer at sige, at jeg kan lave kurser om alt hvad der hedder personlig ledelsesudvikling. Men faktum er at jeg har mange års erfaring i at designe og udvikle og afholde lederkurser. Kunderne har vekslet mellem konglomerater og store virksomheder til mindre virksomheder, grupper og offentlige virksomheder og forvaltninger.

Supervision - Bliv skarp, reflekterende og fleksibel med supervision og sparring. Lad dig inspirere og styrke som praktiker og som menneske. Jeg er optaget af at skabe udvikling og effekt mellem teori og praksis.

2022 © Lene Marr Spore. Alle rettigheder forbeholdes.